1. Fortrydelsesret

1.1 Da vi er en almenvelgøende organisation, er vi ikke omfattet af forbrugeraftaleloven, og da der er tale om en donation, er dit “køb” ikke omfattet af den sædvanlige 14-dages fortrydelsesret efter forbrugerloven.

2. Medlemskaber

2.1 Ved køb af medlemskab godkender du, at Lanternen må trække det, aftalte beløb på dit betalingskort periodevis for hver betalingsperiode i overensstemmelse med det valgte medlemskab, så længe medlemskabet løber.

2.2 Sålænge medlemskabet eksisterer uopsagt, vil der forgå en trækning af planen fra det tilmeldte kort. Der betales forud. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement ved at kontakte os pr. e-mail, dog senest 30 dage før den næste trækning. For månedlige opkrævninger er det løbende måned plus udgangen af næste måned.

2.3 Såfremt dit betalingskort udløber eller andet vil der blive fremsendt e-mail med link til fornyelse af kortoplysninger.

2.4 Den årlige abonnementspris er oplyst ved aftalens indgåelse og kan fra Lanternen ændres på foreningens generalforsamling, der afholdes en gang årligt. Varsel om ændret abonnementspris fremsendes til den e-mailadresse, der er oplyst ved opstart af abonnement.

3. Refundering/opsigelse

3.1 Påbegyndt abonnement refunderes ikke.

4. Fornyelse

4.1 Medlemskabet fornyes automatisk og betalingstransaktionen gennemføres på første bankdag før en ny betalingsperiode begynder. Lanternen er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på abonnementsbeløbet for den kommende medlemskabsperiode.

5. Betaling og sikkerhed

5. Ved tilmelding til automatisk trækning giver du tilladelse til at gemme samtlige nødvendige betalingskortsoplysninger til brug for automatisk debitering af dit betalingskort. Disse oplysninger slettes når aftalen ophører. Lanternen eller andre har ikke mulighed for at læse data.

6. Kvittering

6.1 Efter tilmelding, og ved hver trækning, vil der blive leveret en kvittering pr. e-mail

7. Prisen

7.1 Alle priser er inklusiv 25% dansk moms med mindre andet er oplyst.

8. Levering

Når tilmelding er blevet bekræftet kan den købte services tages i brug og varen kan derfor regnes som leveret.